• Vanaf 1 jan 2018 zitten wij in een nieuw pand in Diemen.
  • Hier maakt Drukkerij van Ravensberg een nieuwe en frisse start!
  •  

SINDS 1842
Drukkerij van Ravensberg is sinds 1842 een begrip in Amsterdam en omstreken.
Al geruime tijd zijn wij gespecialiseerd in het drukken en begeleiden van A0 en A2 drukwerk voor onze klanten. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het indrukken* van A0 en A2 (theater-) affiches, deze affiches liggen bij ons op voorraad of worden aangeleverd. Indruk is nog steeds een zeer efficiente en vaak gebruikte methode voor theateraffiches.
Ook maken wij veel stickers voor de theater- en muziekwereld. Deze witte of fluoriserende stickers worden door ons opgemaakt en daarna gedrukt en desgewenst opgeplakt.

lineAfgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in ons digitale machinepark...
line
Door al deze concepten te combineren bezitten wij de ideale mix voor uw gehele drukwerkproces. Van digitaal bestand tot aan levering bij de verspreider van uw affiches.

* Indrukken is het drukken van de meest relevante tekst op een wit/grijs vlak onderaan het affiche.
Drukkerij van Ravensberg is lid van de KVGO.
Logo KVGO


Afgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in ons digitale machinepark zodat wij op het gebied van print en sign helemaal up to date zijn.
Met de allermodernste printers maken wij reclame- / instoredrukwerk zoals mooie fotoafdrukken en zeer fraaie prints op foamboard, canvas of pvc.

lineDrukkerij van Ravensberg evalueert en produceert
line
Omdat we al decennia specialistisch werk leveren hebben we ons productieproces zo kunnen afstellen dat we uw drukwerk, stickers, posters dan wel banners zeer snel kunnen leveren tegen een goede prijs.

Betrouwbaarheid, snelheid, vernieuwing en service zijn onze sleutelwoorden, hier hechten wij veel waarde aan.
Mede hierdoor hebben wij een vaste klantenkring die met tevredenheid al jaren met ons samenwerkt. Maar we staan altijd open voor nieuwe klanten, dus twijfel daarom geen moment om ons te bellen of te mailen als u meer informatie wilt hebben over onze producten, prijzen en/of werkwijze.

line Lees meer over onze  HISTORIE